Ερωτήσεις-απαντήσεις

Από εθνικό καθήκον αγωνία και αγάπη προς την πατρίδα, επειδή η Ελλάδα στα χέρια των υπαρχόντων κομμάτων σε λίγα χρόνια θα καταρρεύσει δημογραφικά, πολιτισμικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, ως έθνος κράτος, θα συρρικνωθεί εδαφικά και θα λεηλατηθεί από υποτιθέμενους συμμάχους. Πρώτη μετεκλογική πράξη του συστήματος, θα είναι η παραχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην Τουρκία. Είναι εθνικό και λαϊκό χρέος μας να αντισταθούμε, να αποτρέψουμε τις εθνικές τραγωδίες και να αγωνιστούμε για την πολιτική αναγέννηση και την ανασυγκρότηση της Ελλάδας. Συμμετέχουμε στις εκλογές με ένα Εθνικό Ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από εκλεκτούς Έλληνες και Ελληνίδες.

Θα επαναφέρουμε το ήθος και τα ιδεώδη με τα οποία μεγαλούργησε ο ελληνισμός. Η απάντηση στην παρακμή και τη διάλυση είναι μία: Ενότητα και Αγώνας. Ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε κατ επανάληψη από τα συστημικά κόμματα. Δεν πάει άλλο, θα κάνουν τα ίδια και τα ίδια και θα οδηγήσουν σε πλήρες αδιέξοδο το λαό και το έθνος. Το όραμα μας είναι μια Ελεύθερη, Ευημερούσα Δημοκρατική Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες. Μια Ελλάδα δύναμη Ειρήνης και Πολιτισμού.

Όλες σχεδόν οι δυνάμεις του δημοκρατικού πατριωτικού χώρου. Είμαστε όλοι όσοι αγωνιούν για την Ελλάδα και το λαό και ενωθήκαμε για να αποτρέψουμε επερχόμενες εθνικές καταστροφές από τα συμπορευόμενα κόμματα της παγκοσμιοποίησης. Συμμετέχουν δυνάμεις αφυπνισμένες από την επίθεση της παγκοσμιοποίησης και την υγειονομική δικτατορία, δυνάμεις της Ορθοδοξίας με αλληλοσεβασμό με τους εκφραστές του πνεύματος της ελληνικής γραμματείας, καθώς και συνεπείς αγωνιστές των εθνικών μας θεμάτων και της κοινωνικής ισονομίας των πολιτών. Είμαστε ενωμένοι, κόμματα, κινήματα, συλλογικότητες, πρωτοβουλίες και προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας.

Τρεις είναι οι καινοτομίες. Πρώτον οργανωτικά είμαστε μια ανοικτή ισότιμη συλλογικότητα δίχως έναν μεμονωμένο αρχηγό, αλλά με πλήθος αξιόλογων στελεχών που αποτελούν τη Συλλογική μας Ηγεσία και δεύτερο δεν είμαστε ένα συστημικό κόμμα, αλλά ένα κόμμα θεσμικής μεταρρύθμισης. Τρίτον είμαστε ο δεύτερος πολιτικός πόλος, ο ουσιαστικός αντίποδας του ενιαίου τρικομματικού συστήματος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ που μοιάζουν όλο και περισσότερο μεταξύ τους.

Απευθυνθήκαμε σε όλα τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που καλύπτουν το δημοκρατικό πατριωτικό τόξο. Όσα λίγα αρνήθηκαν το έκαναν επειδή επιμένουν στον αρχηγισμό, που εμείς έχουμε ξεπεράσει οριστικά. Δεν απευθυνθήκαμε σε όσα είναι παραρτήματα των εσωτερικών συσχετισμών της ΝΔ και το μόνο που νοιάζονται, είναι να επιστρέψουν σε αυτή με αρχηγό της αρεσκείας τους. Εμείς δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε εσωτερικό ζήτημα άλλου κόμματος.

Είμαστε και τα δύο, οργανωμένος πολιτικός φορέας με ευρύτατη συμπαράταξη σε ισότιμη βάση όλου του λαού που αντιστέκεται και κίνημα αφενός αποτροπής της αρπαγής της περιουσίας των Ελλήνων, κατάργησης των όρων της υγειονομικής δικτατορίας, υπεράσπισης της βαλλόμενης χριστιανοσύνης από την επέλαση της παγκοσμιοποίησης, υπεράσπισης του ελληνισμού στο σύνολο του και χάραξη εθνικής στρατηγικής για την επιβίωσή του.

Απευθυνόμαστε σε όλες τις δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις: πολίτες, κινήσεις και κόμματα και ιδιαίτερα στην νεολαία και σε όσους στρέφονται προς την αποχή και το λευκό, για να υπερασπιστούμε το πλειοψηφικό προδομένο ΟΧΙ που εκφράστηκε στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, στο Δημοψήφισμα του 2015 και προηγούμενα στο Σχέδιο Ανάν στην Κύπρο, στο Πολυτεχνείο, το έπος της Αλβανίας και της Εθνικής Αντίστασης, στην Επανάσταση του ’21. Αυτά τα ‘ΟΧΙ’ αποτελούν τις ιερές παρακαταθήκες μας, τους οδηγούς, τις απαράγραπτες προϋποθέσεις του ‘ΝΑΙ’ που επιζητούμε, του δρόμου για την Απελευθέρωση της Ελλάδας και της Κύπρου και την Ανάσταση του Ελληνισμού.

Οι πόρτες της Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας είναι ανοιχτές για να αγκαλιάσουμε όλους τους Έλληνες δημοκράτες και πατριώτες, και πρώτα από όλα τους νέους και τις νέες που είτε εργάζονται σκληρά είτε παραμένουν άνεργοι μαζί με τους απολυμένους των χρεοκοπημένων επιχειρήσεων. Επίσης, απευθυνόμαστε στους αγρότες, στους βιοτέχνες, στους αυτοαπασχολούμενους, στους μικροεπιχειρηματίες, στους εκπαιδευτικούς, στους υγειονομικούς αλλά και στους ξενιτεμένους αδελφούς μας. Στη Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα όλοι οι καλοί χωράνε!

Με πλατιά Ανοιχτή Ισότιμη Συλλογική Ηγεσία που αποτελεί το Εθνικό μας Συμβούλιο. Συναποφασίζουμε δημοκρατικά και υπεύθυνα για το κάθε τι με σταθερές αντιλήψεις και καθαρές κρυστάλλινες απόψεις σε όλα τα ζητήματα.

Θα είμαστε σίγουρα στη Βουλή. Θέλουμε να έχουμε διψήφιο ποσοστό και να παραμερίσουμε την συμπληρωματική στο σύστημα αξιωματική και ελάσσονα αντιπολίτευση.

Με βάση το πρόγραμμα μας, χρειάζεται μια επανατοποθέτηση των πολιτικών πραγμάτων της χώρας σε άλλη βάση. Η μεταπρατική πολιτική τάξη που εξυπηρετεί τη συνέχιση της εξάρτησης και της υποταγής σε ξένους και ντόπιους κερδοσκόπους απειλεί την Ελλάδα με ακόμη χειρότερες μέρες. Στόχος μας είναι να αναπροσανατολίσουμε αυτή την πορεία υπερασπιζόμενοι την πατρίδα και το λαό. Πρώτο θέμα που θα θέσουμε στη Βουλή προς τα άλλα κόμματα είναι να ψηφίσουν πρόταση νόμου απλής αναλογικής με 180 βουλευτές, ώστε να αποτραπεί η εφαρμογή του ληστρικού πλειοψηφικού εκλογικού συστήματος σε ενδεχόμενες επαναληπτικές.

Εάν ψηφιστεί η πρόταση μας για απλή αναλογική δεν θα χρειαστεί Β΄ γύρος. Αν όμως πραγματοποιηθεί τότε θα ζητήσουμε από το λαό να ανεβάσει και άλλο τα ποσοστά μας καθιστώντας μας αξιωματική αντιπολίτευση του τρικομματικού ομογενοποιημένου συστήματος.

Θα προτείνουμε συγκυβέρνηση με όσους αποδεχτούν μεταξύ των άλλων τα εξής:
α) Άμεση απαίτηση των γερμανικών οφειλών
β) Στάση πληρωμών του δημοσίου χρέους, αξιοποίηση του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας Χρέους και συνολική επαναδιαπραγμάτευσή του
γ) Θεσμοθέτηση της Απλής Αναλογικής ως πάγιου εκλογικού συστήματος
δ) Αναθεώρηση του Συντάγματος με γνώμονα τον διαχωρισμό των τριών λειτουργιών του πολιτεύματος (Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική).

Η μετατόπιση και σύγκλιση των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου σε αντιδημοκρατικές, αυταρχικές, αντισυνταγματικές εκτροπές , η εγκατάλειψη των συμφερόντων του λαού, οι εθνικές μειοδοσίες, η στροφή στον εθνομηδενισμό, άφησαν ένα τεράστιο κενό στον δημοκρατικό πατριωτικό χώρο. Απαντάμε με την αγωνιστική παρουσία μας. Ξαναδίνουμε σε όσους απέχουν από τις εκλογές την δυνατότητα να εκφραστούν και να πρωταγωνιστήσουν σε μια πορεία ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας και των δικαιωμάτων του λαού. Ξαναδίνουμε σε όσους απέχουν από τις εκλογές την δυνατότητα να εκφραστούν και να πρωταγωνιστήσουν.

Εκπροσωπούμε την ενότητα του λαού σε μια εθνική, πολιτική, κοινωνική, πολιτισμική, οικονομική, διαταξική παραγωγική και καταναλωτική συμμαχία. Μοναδικός μας αντίπαλος είναι η μεταπρατική αστική τάξη και οι πολιτικοί της υπάλληλοι.

Ο κοινωνικός ανθρωπισμός με εθνική ταυτότητα. Πιστεύουμε στο έθνος κράτος των Ελλήνων και τιμούμε τις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού. Είμαστε υπερασπιστές των ατομικών και κοινωνικών ελευθεριών, αλλά δεν φτάνουμε στο ατομικό δικαιωματισμό ενάντια στον ίδιο τον άνθρωπο.

Δεν περιλαμβάνουμε τα δύο άκρα, τους φασίστες- ναζιστές που εκφράζουν φυλετικό μίσος σε άλλους λαούς και αρνούνται τη Δημοκρατία υπέρ της δικτατορίας και τους εθνομηδενιστές αρνησιπάτριδες που απαρνούνται την Ελλάδα, είτε ως κοσμοπολίτες είτε υπέρ των ανοιχτών συνόρων.

Στην εδραίωση της Ελευθερίας. Είναι έννοιες αδιαίρετες που ενώνονται και ενώνουν τους Έλληνες απομακρύνοντας κάθε εθνικό και κοινωνικό διχασμό και κίνδυνο εμφύλιας διαμάχης.

Είμαστε το πολιτικό κέντρο, η Ενότητα είναι στόχος και μέσο άσκησης πολιτικής. Ενώνουμε τους Έλληνες και συνθέτουμε αρμονικά τα ιδεολογικά τους ρεύματα. Φιλοδοξούμε να γίνουμε το εθνικό κέντρο του ελληνισμού, προωθούμε το δίκτυο ενοποίησης του.

Ζούμε μια ιδιότυπη αυταρχική εξουσία ενός συστήματος που αναπαράγει κοινωνικές ανισότητες και καταστρατηγεί βασικούς κανόνες δημοκρατικής διακυβέρνησης. Η Κοινωνική Δικαιοσύνη είναι η ουσία του προοδευτικού χαρακτήρα του εγχειρήματος. Είναι ο έμπρακτος οδηγός των αξιών μας.

Είναι ένας νέος πολιτικός πολιτισμός. Δίνει τέλος στην οικογενειοκρατία και την ανάδειξη ανάξιων πολιτικών αρχηγών που είναι πολιτικοί υπηρέτες και μαριονέτες συμφερόντων ξένων πρεσβειών και οικονομικών κυκλωμάτων. Δεν ισχύει σε μας «το όπου λαλούν πολλοί κοκόροι». Πρώτον επειδή δεν είμαστε ανταγωνιστές και δεύτερο επειδή ο κλασικός αρχηγισμός συνεπάγεται φράξιες κυκλώματα πισώπλατα μαχαιρώματα και τα γνωστά παρατράγουδα των κομμάτων συμμοριών σε βάρος του λαού και του έθνους. Σε μας ο νόμιμος εκπρόσωπος δεν αποτελεί ξεχωριστό πολιτικό όργανο. Ούτε αυτονομείται ως καίσαρας ή τύραννος.

Στη Βουλή θα εκλέξουμε τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτευτικής ομάδας που θα ορίζει κατόπιν συνεννόησης τον κατάλληλο ομιλητή, δημοκρατικά και κυκλικά, ανάλογα με το θέμα συζήτησης σε επίπεδο συζήτησης αρχηγών κομμάτων ή νομοσχεδίου.

Η ΝΔ είναι το αντιλαϊκό νεοφιλελεύθερο κόμμα του διεθνούς και ντόπιου κατεστημένου που υπηρετεί τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα του εθνικού αφελληνισμού που απορροφήθηκε από το σύστημα και το υπηρετεί σε κοινούς στόχους με τη ΝΔ π.χ. μεταναστευτικό, πράσινη ανάπτυξη, όχι εξόρυξη ελληνικών υδρογονανθράκων, συμμετοχή στο πόλεμο της Ουκρανίας, υποταγή στις γερμανικές εντολές, ξεπούλημα της Μακεδονίας κλπ. Δεν σέβεται το λαό και παίζει θέατρο προστασίας δήθεν των λαϊκών τάξεων που το ίδιο καταβαράθρωσε.

Το ΚΙΝΑΛ είναι ένα μεταλλαγμένο πρώην σοσιαλιστικό κόμμα, που έχει διαφθαρεί και κυρίως από το Σημίτη και μετά εγκατέλειψε τον πατριωτικό του χαρακτήρα. Είναι έτοιμο να συνεργαστεί με τη ΝΔ κυβερνητικά

Το ΚΚΕ είναι συστημικό κόμμα επαγγελματικών στελεχών.

Ο Βαρουφάκης είναι θιασώτης της παγκόσμιας διακυβέρνησης με ανοιχτά σύνορα.

Ο Βελόπουλος είναι ένας Ελλαδέμπορος , Χριστιανέμπορος και γενικά δεν έχει κόμμα αλλά επιχείρηση.

Η Χρυσή Αυγή με τα τάγματα εφόδου και τάγματα ασφαλείας έφτασε όπως αναμένονταν στο έγκλημα. Η υπέρβαση του πατριωτισμού και η παρεκτροπή σε ρατσισμό και σωβινισμό την έχει απονομιμοποίησει στη συνείδηση των Ελλήνων. Οι πατριώτες οφείλουν να έχουν υψηλή παιδεία και δημοκρατική συμπεριφορά. Η αυτοδικία δεν είναι πολιτισμός. Ο αποκλεισμός τους ως σύνολο πέρα από τους ποινικά καταδικασθέντες ξεπερνά τα όρια της συνταγματικής νομιμότητας. Η πολιτική καταδίκη αφορά ατομικές ευθύνες και η έννοια της συμμορίας δεν μπορεί να επεκταθεί σε οποιοδήποτε οπαδό ή απλό μέλος ενός κόμματος που τέθηκε εκτός νόμου.

Έχουμε επεξεργαστεί θέσεις για όλα τα ζητήματα. Θα προβούμε σε πανηγυρική παρουσίαση των προτάσεων μας σε δύο μεγάλες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ένα παράδειγμα. Η δημοκρατία αρχίζει από τους ΟΤΑ. Αυτονομία-αυτοδιαχείριση-αυτοτέλεια. Η εκλογή δημοτικών αρχόντων και Δημάρχων και Συμβούλων με ενιαίο ψηφοδέλτιο είναι ένα βήμα εκδημοκρατισμού.

Η πεμπτουσία της εθνικής στρατηγικής που προτείνουμε στην κοινωνία και στον Ελληνικό Λαό συνίσταται στην διάρρηξη των όρων εγκλωβισμού σε βλαπτικές για την Ελλάδα αποφάσεις, που αποδέχεται η υπάρχουσα γονατισμένη πολιτική ηγεσία στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ και στους ιδιοκτήτες του Ευρώ. Ταυτόχρονα προχωράμε στη δημιουργία των προϋποθέσεων (στην κοινωνία, την οικονομία, το κράτος και τις διεθνείς σχέσεις) για την υπέρβαση των περιοριστικών όρων και την ανάκτηση της Εθνικής κυριαρχίας. Εννοείται ότι αυτές οι επιλογές δεν είναι διαζευκτικές, καθώς επεξεργαζόμαστε παράλληλα υπεύθυνα εναλλακτικά σχέδια ρεαλιστικής απεξάρτησης και διεξόδου.

Σήμερα έγινε η επισημοποίηση της παρουσίας μας. Προχωράμε τάχιστα με παράλληλες ενέργειες σε όλα τα θέματα, σε οργανωτικό και πολιτικό επίπεδο. Θα ακολουθήσουν αναλυτικά Δελτία Τύπου με το σύνολο των δυνάμεων που καθημερινά συμπαρατάσσονται και για κάθε ζήτημα που προκύπτει. Σας καλούμε στο κεντρικό πρόταγμα της απελευθέρωσης της Χώρας και του Ελληνικού Λαού από τα δεσμά που μας έχουν επιβληθεί από συμμάχους και δανειστές μέσω ενός εθελόδουλου, διαπλεκόμενου και διεφθαρμένου, αντικοινωνικού και τελικά ανθελληνικού πολιτικού συστήματος.