Εθνική διακήρυξη

Αθήνα, 01/05/2023

ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ» (ΕΝ.Α)
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2023

Η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν εμπιστεύεται πλέον τα κόμματα της Βουλής.Οι ανίκανες κυβερνήσεις οδήγησαν την χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο με κλείσιμο επιχειρήσεων, αύξηση ανεργίας, μετανάστευση νέων, ξεπούλημα κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων (λιμάνια, αεροδρόμια, εθνικοί δρόμοι κλπ.), ανεξέλεγκτη εισρροή παράνομων μεταναστών, χιλιάδες άστεγα νοικοκυριά, μείωση μισθών και συντάξεων και υποβάθμιση κάθε παραγωγικής διαδικασίας.

Με σκοπό την σωτηρία της πατρίδας μας, πολλές πατριωτικές παρατάξεις και συλλογικότητες συνεργάστηκαν και συγκρότησαν την ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ με συμμετοχή όλων σε ενιαίο εθνικό συμβούλιο και ενιαίο εθνικό ψηφοδέλτιο.

Σας καλούμε, λοιπόν, σε πανεθνικό προσκλητήριο, σε ανυποχώρητο αγώνα, με στρατηγικό στόχο να αντιστρέψουμε την πορεία παρακμής που βιώνουμε σήμερα και με αφετηρία τις εκλογές της 21ης Μαΐου να συνεχίσουμε την επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821. Σας καλούμε να αγωνισθούμε όλοι μαζί για τους παρακάτω στόχους κατά προτεραιότητα:

  1. Εκπόνηση Εθνικού σχεδίου ανάπτυξης, ίδρυση κρατικής αναπτυξιακής τράπεζας με εποπτεία και σχεδιασμό αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας – κατάργηση ΤΑΙΠΕΔ με καταγγελία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφαλείας.
  2. Ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία) με στόχο την διατροφική επάρκεια του Ελληνικού λαού, παραγωγή με εγχώριους σπόρους και λιπάσματα με κομπόστ που θα παράγονται σε όλους τους δήμους πανελλαδικά και θα αντικαταστήσουν τα εισαγόμενα λιπάσματα.
  3. Άμεση εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής με φορολογικά κίνητρα για τους πολύτεκνους με κριτήρια τον αριθμό των τέκνων και την φοροδοτική τους ικανότητα και πρόσθετες διευκολύνσεις (μεταγραφές φοιτητών, στέγαση, μηνιαίο επίδομα)
  4. Εθνική μεταναστευτική πολιτική. Επιλογή μίας και μόνης ιθαγένειας, αφαίρεση της Ελληνικής ιθαγένειας που χορηγήθηκε από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε παράνομους μετανάστες και ακύρωση από την Ελλάδα του παγκοσμίου συμφώνου μετανάστευσης.
  5. Αποκατάσταση του κύρους της Δικαιοσύνης στα μάτια του Ελληνικού λαού, εκλογή της ηγεσίας της δικαιοσύνης από δικαστές όλων των βαθμίδων και άλλους κοινωνικούς φορείς (καθηγητές πανεπιστημίων κλπ.). Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου, κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και κάθε δικαστικής αρμοδιότητας του κοινοβουλίου. Δυνατότητα ανάκλισης βουλευτών με τοπική εκλογή. Άμεση διάκριση των εξουσιών (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική).
  6. Άμεση καθιέρωση Ελληνοκεντρικής παιδείας με προτεραιότητα στην Ελληνική γλώσσα, ιστορία, ειδικό μάθημα για τη μελέτη του Συντάγματος. Έξω από τα σχολεία μας οι απαράδεκτες μόδες των ΛΟΑΤΚΙ και των άφυλων ατόμων. Σεβασμός στην ορθόδοξη χριστιανική παράδοση του λαού μας.
  7. Άμεση προτεραιότητα ιατρικής περίθαλψης στο ΕΣΥ, ελεύθερη επιλογή ιατρικών πράξεων, πρωτοβάθμια φροντίδα σε κάθε περιφερειακή ενότητα, δωρεάν ετήσιες προληπτικές εξετάσεις, ανασυγκρότηση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, συντήρηση κι επισκευές ηλεκτροϋγειονομικών οργάνων και ιατροτεχνικού εξοπλισμού, ιατρικός τουρισμός (κλινικες με ISO), κατάργηση των θεσμοθετημένων προνομίων των πανεπιστημιακών γιατρών στο Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο.
  8. Ανασυγκρότηση της παραγωγικής διαδικασίας,της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Ανάπτυξη ειδικού λογισμικού από τις ΕΔ για τα οπλικά μας συστήματα. Σύσταση και λειτουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας με συμμετοχή του Πρωθυπουργού, του Υπ. Εθνικής Αμύνης, του Υπ. Εξωτερικών, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του αρχηγού των τριών όπλων. Διέυθυνση Εθνοφυλακής στο ΓΕΣ, αξιοποίηση αποστράτων. Ενίσχυση των σχέσεων με κράτη που δεν μας απειλούν (Ινδία, Αίγυπτος, Σερβία, Ρωσία, Κίνα).
  9. Άμεση απαίτηση γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων (εγγραφή των οφειλών στον προϋπολογισμό του κράτους-κατά τους υπολογισμούς του Εθνικού λογιστηρίου του κράτους το ποσόν οφειλής της Γερμανίας ανέρχεται στα 371 δις ευρώ). Ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Συγκρότηση επιτροπής ανωτάτων δικαστών για πράξεις και παραλείψεις αξιωματούχων των κυβερνήσεων αυτών ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ στον ΟΗΕ και άμεση οριοθέτησή της με την Κύπρο. Αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση και στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων για την κατάργηση των Εθνών – Κρατών.

Τέλος, σας καλούμε να συνεργαστούμε με τις τοπικές επιτροπές της ΕΝΟΤΗΤΑΣ για την συγκρότηση Εθνικού ψηφοδελτίου και να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα μας: enotita-alitheia.gr